Joghurt cocomas-ból

Hozzávalók:
  • 400 ml cocomas (kókuszkrém)
  • 1 kisebb evőkanál  eritrit
  • 2 evőkanál tápióka keményítő
  • pár csepp citromlé

 

A hozzávalókat lassú tűzön csomómentesre keverjük, majd mikor 40 fok alá hűlt 2 kapszula probiotikumot (gyógyszertárban recept nélkül kapható)  szétnyitunk és hozzákeverjük.

  1. Az üveg aljába hozzáadott cukormentes ribizli lekvárt tettem, majd a joghurtot rá.
  2. Az üveg aljára 250 g gyümölcsöt (fagyasztott is jó), felmelegítek 1 dl vízzel, 1-1,5 ek eritritet adok hozzá, majd 1/2 ek tápiókaliszttel sűrítem.
  3. Fogyasztás előtt 24 órát hagyjuk állni a hűtőben!

 

 

Forrás: Szafi